Wat u zoekt hebben wij op voorraad!

Nederland Denemarken Duitsland Engeland Spanje

Geschiedenis van FluorTech uw PTFE specialist

FluorTech is in het jaar 1990 opgericht met als doel het verhandelen en verwerken van voornamelijk PTFE gecoate glasweefsel materialen. In samenwerking met ’s werelds meest vooruitstrevende fabrikanten streven wij ernaar om voor alle voorkomende situaties, vragen en problemen een oplossing te bieden.

Wij zijn sinds de oprichting gevestigd in Heerhugowaard. De eerste vijf jaar waren wij te vinden in een bedrijfsunit van 100m2 op bedrijventerrein Beverlanden. Door de toenemende behoefte aan werkruimte hebben wij besloten om binnen Heerhugowaard te verhuizen naar een nieuw te bouwen bedrijfspand. Begin 1996 hebben wij ons huidige pand aan de Newtonstraat betrokken. Dit bedrijfspand beschikt over kantoorruimte en een grote bedrijfshal die ons alle mogelijkheden biedt om de genoemde materialen op een efficiënte wijze te kunnen verwerken.

Wij importeren PTFE gecoate glas- en kevlarweefsels in diverse kwaliteiten. Wij bieden breedtes tot ongeveer 4000mm en lengtes variërend van 30 tot ongeveer 300 meter. Alle materialen verwerken wij in onze fabriek tot de meest uiteenlopende producten. Onze website biedt een compleet overzicht van de producten die wij leveren, daarnaast bieden wij klanten de mogelijkheid om een product op maat te ontwikkelen voor verschillende toepassingen. Wij streven naar korte levertijden en klantvriendelijke prijzen.

In de periode 1990 tot nu zijn onze mogelijkheden steeds verder uitgebreid en verfijnd. Naast het snijden, stansen en lassen van onze materialen, hebben wij nu ook de mogelijkheden onze producten te bewerken door middel van lasersnijden. De ontwikkeling van nieuwe technieken biedt ons de mogelijkheid om ook de meest complexe onderdelen in zeer kleine oplagen te produceren.

Naast onze eigen uitgebreide productiemogelijkheden hebben wij in de loop der jaren ook ons leveringsprogramma verder uitgebreid met nieuwe producten, welke veelal in combinatie met onze PTFE gecoate glasweefsel materialen worden toegepast.

Verantwoord ondernemen:

In 2012 hebben wij ons tot doel gesteld alle door ons vervaardigde productie zo energie neutraal mogelijk te vervaardigen. Inmiddels wordt in ons bedrijfspand alle energie doormiddel van zonnepanelen opgewekt. Tevens hebben wij onze bedrijfsauto’s vervangen door kleinere, milieuvriendelijke auto’s met een lage co2 uitstoot.

Met een enthousiast team blijven wij ook in de toekomst zoeken naar nieuwe technieken en kansen
om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bezoek onze website en maak gebruik van onze mogelijkheden.

FluorTech
Wij maken er gewoon meer werk van.